Ons team

Ik ben Anne, de eigenaresse van De Blauwe Ballon.
Als kind had ik al een droom; werken met kinderen! Mijn moeder werkte vroeger (wat ik heel tof vond) maar miste haar dan wel een beetje. Ik bedacht toen, als ouder(s) werken/studeren, en een ouder heeft opvang nodig dan het liefst bij De Ballon. Door lekker te spelen met leeftijdgenootjes, uitdagingen en complete verzorging (zodat ouders daar niet over hoeven na te denken), vergeet je als kind en ouder even alles. Zijn beiden blij om elkaar weer te zien en hebben beiden nieuwe ervaringen opgedaan.
Nu 20 jaar later is dat nog steeds het motto van De Ballon. Samen een fijne tijd ervan maken.
Het lieve en geweldige team stelt zich elke dag open voor nieuwe ontwikkelingen van de kinderen, ouders en elkaar. Wij nemen graag een deeltje van uw opvoeding over.
Een mooier dag-doel is er niet :)

Hallo, mijn naam is Jolanda en ik werk op de babygroep. Ik geniet ervan om de kinderen te verzorgen en te knuffelen.

De fijne werksfeer, het hechte team en de liefde van de kinderen maakt voor mij het werken bij De Blauwe Ballon fantastisch!

Lia

Hallo, ik ben Lia, ik ben 18 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan 15 jaar bij De Blauwe Ballon.
De Blauwe Ballon heeft lichte, open ruimtes met een huiselijke sfeer. Daarom is het voor kinderen en medewerkers een fijne plek om te zijn.
Ik ben drie dagen in de week aanwezig op verschillende groepen. Als ik niet op de groep werk, help en ondersteun ik de leidsters in hun werkzaamheden. Daardoor is er meer tijd en aandacht voor het individuele kind.

Ik vind het leuk om met de kindjes te knuffelen, high five geven, boekjes lezen, kletsen, grapjes maken, kopjes ‘thee’ drinken en overheerlijke maaltijden eten in de poppenhoek, maar vooral lachen en ze een leuke dag te bezorgen.

Hallo ik ben Rachel. Ik werk sinds januari 2016 bij De Blauwe Ballon en dat doe ik met veel plezier en liefde. Ik werk 4 dagen op de verticale groep. Ik vind het leuk om met de kleine en de wat grotere kindjes te werken. Knutselen, actief bezig zijn en de verzorging vind ik belangrijk.
Ook vind ik het belangrijk dat kindjes zich geborgen voelen bij ons.
Ik vind het interessant om de kinderen te zien ontwikkelen en een uitdaging om daar persoonlijk iets aan bij te kunnen bijdragen.

Ik vind het fijn dat De Blauwe Ballon een kleinschalig bedrijf is, dat maakt de sfeer erg gemoedelijk.

Ik ben Joyce. Ik werk 3 dagen op de Tijgergroep; bij de peuters van 2 tot 4 jaar.
Dit doe ik al 17 jaar met heel veel liefde en plezier.
Wat mij zo aantrekt om bij 'De Blauwe Ballon ' te werken, is de kleinschaligheid waardoor je een nauw contact kunt opbouwen met alle kinderen, ouders en leidsters. Iedereen kent elkaar. Ook de veelzijdigheid in het werk spreekt me ontzettend aan. Knuffelen, voorlezen, creatief bezig zijn en zingen doe ik graag, maar het leukste vind ik wel om mee te gaan in de fantasie van de peuters, om daarop in te spelen en ze zo spelenderwijs dingen bij te brengen.

Dat ik een rol mag spelen in de opvoeding en ontwikkeling van de peuters maakt het werk heel bijzonder. Elke dag dat ik werk, zie ik als een nieuwe uitdaging om de kinderen een leuke , leerzame dag te bezorgen.

Hoi, ik ben José.
Ik ben al meer dan 16 jaar werkzaam bij de Blauwe Ballon. Ik werk 3 dagen in de week op de Babygroep. Ik vind het heerlijk om de baby's te verzorgen. Samen liedjes zingen, knuffelen en boekjes voor te lezen. Dit doe ik met heel veel plezier en krijg daar zoveel liefde voor terug.

Al die vrolijke gezichtjes daar word je toch blij van.

Mijn naam is Terry, ben 29 jaar en werk al bijna 10 jaar met veel plezier op de Blauwe Ballon.
Ik vind het heel interessant om kleine kinderen te zien ontwikkelen en ook om ze daarbij te helpen. In de eerste paar jaar leren zij zo veel en ik vind het superleuk om daar deel van uit te maken.
Ik werk drie dagen met alle liefde op de babygroep en doe dit met veel plezier!

Als alle kindjes vrolijk en met een voldaan gevoel naar huis gaan ben ik blij, daar doe ik het voor.

Mijn naam is Marcella
Ik ben werkzaam op de tijgergroep. Dit is een groep met kinderen van 2 tot 4 jaar.
Ik vind het erg leuk met kinderen te werken.
En met kinderen verschillende activiteiten te doen. Zoals knutselen, zingen en spelen en kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Maar ook de verzorgende taken. Doe ik met veel plezier. Geen dag is hetzelfde. Daarom werk ik hier met veel plezier.

Het is een leuk kleinschalig kinderdagverblijf waar ik al 7 jaar met liefde werk. Het is leuk om kinderen te zien opgroeien en te begeleiden in hun ontwikkeling waar nodig is.

Sinds 1999 mag ik, Jeannette Oranje, deel uitmaken van een bijzonder en gezellig bedrijf
en als leidinggevende op De Ballon heb ik de beste baan ooit.
Zo mag ik ouders (en kinderen) rondleiden en welkom heten, blij maken met een plaatsing en te woord staan bij alle vragen en wensen.
Een oogje houden op het dagelijkse reilen en zeilen, plezier maken en knuffelen met de kinderen wanneer ik even op de groepen ben
en voor iedereen met raad en daad klaarstaan.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust en ik leid u graag rond!

Arianne

Hallo allemaal, ik ben Arianne. Dit is de peutergroep van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ik vind het leuk om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze hierbij te stimuleren en te ondersteunen!
Dit doe ik graag door activiteiten te doen zoals knutselen, zingen, boekjes lezen enz.

Als ik zie dat de kinderen zich veilig en prettig voelen en plezier hebben op de groep, is mijn doel voor die dag bereikt.

Fanny

Mijn naam is Fanny
Ik werk sinds augustus 2017 bij de Blauwe Ballon.
Ik werk 3 dagen op de verticale groep van 0 tot 4 jaar.
Ik geniet elke dag weer van mijn werk.

Kinderen verbazen je, verassen je en je maakt de leukste dingen met ze mee. Ieder kind is uniek!
 

   

   J.P. Grootstraat 15

   1443 LV Purmerend

   0299 - 421 203

   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.